Rondvaart Rotterdam

Vanaf €19,50 Per persoon

Max 12 passagiers

20230526_125040
_KVW4892[1]

Varen Door Rotterdam Centrum

Rondvaarten bij Ervaarrotterdam.nl

Rondvaart Rotterdam door het Maritiem district

Verken het Maritiem District van Rotterdam met onze unieke Rondvaart door Rotterdam

Stap aan boord van onze Rondvaart Rotterdam en ontdek het betoverende Maritiem District op een onvergetelijke manier. Laat je meeslepen door de charme van de grachten terwijl je door dit historische en levendige deel van de stad vaart.

Tijdens de Rondvaart Rotterdam ervaar je de unieke sfeer van het Maritiem District, met zijn imposante maritieme architectuur en fascinerende geschiedenis. Bewonder de historische havengebouwen, majestueuze schepen en de moderne ontwikkelingen die dit gebied zo bijzonder maken.

Onze ervaren gidsen delen interessante feiten en boeiende verhalen over het Maritiem District en de rol ervan in de maritieme geschiedenis van Rotterdam. Leer meer over de bloeiende handel, de dynamische scheepvaartindustrie en de innovaties die Rotterdam tot een wereldwijde havenstad hebben gemaakt.

Of je nu een toerist bent die op zoek is naar nieuwe avonturen of een lokale inwoner die zijn eigen stad op een andere manier wil verkennen, onze Rondvaart Rotterdam biedt een fantastische gelegenheid om het Maritiem District van Rotterdam te ontdekken. Geniet van het prachtige uitzicht op de historische panden, de bruggen en de bedrijvigheid van de haven terwijl je ontspannen over het water glijdt.

Mis deze unieke ervaring niet en reserveer vandaag nog jouw plekje op onze Rondvaart Rotterdam door het Maritiem District van Rotterdam. Laat je betoveren door de schoonheid en de geschiedenis van deze bijzondere plek en geniet van een onvergetelijke tocht door het hart van Rotterdam.

Meest gestelde vragen

Bij ons kunt u gemakkelijk online een elektrische fluisterboot huren in Rotterdam Centrum. Wij bieden comfortabele fluisterboten die geschikt zijn voor maximaal 4 personen. Om een boot te huren, kunt u eenvoudig online reserveren via onze website. Bezoek onze reserveringspagina hierboven om direct uw bootverhuur in Rotterdam Centrum te regelen.

Ja, de minimumleeftijd die wij hanteren is 18+. Uiteraard geldt dit alleen voor de kapitein. Inzittenden moeten ouder zijn dan 3 jaar oud. 

Nee, voor het huren van een boot in Rotterdam Centrum is een vaarbewijs niet verplicht. Het enige vereiste is dat de kapitein, degene die de boot bestuurt, minimaal 18 jaar of ouder moet zijn. Dit betekent dat iedereen vanaf 18 jaar zonder vaarbewijs bij ons een boot kan huren en kan genieten van een ontspannen vaartocht door het prachtige Rotterdam Centrum. Voor meer informatie over onze verhuurvoorwaarden en -vereisten, kunt u onze website raadplegen.

Nee, het besturen van de boot is niet moeilijk. Varen is over het algemeen vrij gemakkelijk, maar er gelden wel enkele regels die u dient te volgen. Bij ons ontvangt u deze regels in de vorm van spelregels, zodat u op de hoogte bent van de richtlijnen tijdens het varen. Daarnaast geven wij altijd voorafgaand aan het varen een duidelijke instructie over hoe de boot en motor werken. Hierdoor bent u goed voorbereid en kunt u met vertrouwen genieten van uw vaartocht in Rotterdam Centrum.

Ja, kinderen vanaf 3 jaar mogen mee aan boord van de boot in Rotterdam Centrum. We verwelkomen graag gezinnen en bieden een leuke ervaring voor jong en oud. Houd er echter rekening mee dat reddingsvesten verplicht zijn voor kinderen tot 12 jaar oud. Om de veiligheid van uw kinderen te waarborgen, stellen wij kosteloos reddingsvesten ter beschikking. Zo kunnen ook de jongste opvarenden genieten van een veilige en plezierige vaartocht in Rotterdam Centrum.

Ja, kleine huisdieren, zoals honden, zijn toegestaan aan boord van de boot in Rotterdam Centrum. Echter, dit is volledig op eigen verantwoording. We begrijpen dat u uw huisdier graag wilt meenemen tijdens uw vaartocht. We vragen echter wel dat u uw huisdier onder controle houdt en ervoor zorgt dat het geen overlast veroorzaakt voor andere passagiers of schade toebrengt aan de boot. Zorg ervoor dat u eventuele huisdiergerelateerde benodigdheden, zoals een riem en afvalzakjes, bij u heeft. Houd er rekening mee dat het naleven van lokale voorschriften met betrekking tot huisdieren aan boord uw eigen verantwoordelijkheid is.

Ja, tijdens het boot huren in Rotterdam Centrum zijn er specifieke vaarroutes die u moet volgen. Ons vaargebied omvat het prachtige maritieme district van Rotterdam, dat gevuld is met indrukwekkende architectuur en bezienswaardigheden. U kunt genieten van het varen door de oude haven, wijnhaven, leuvehaven, scheepsmakershaven, haringvliet, boerengat en buizengat. Het is belangrijk op te merken dat het ten strengste verboden is om buiten het aangewezen vaargebied te varen. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan om het grote water zoals de Maas op te gaan. Volg de aangegeven routes en ontdek de prachtige omgeving van Rotterdam Centrum.

Absoluut! Tijdens het varen in Rotterdam Centrum zijn er tal van bezienswaardigheden die u kunt ontdekken. Enkele hoogtepunten zijn onder andere de imposante Zalmhaventoren, de iconische Kubuswoningen, de historische Graanzuiger 19 in de Leuvehaven, en de fascinerende scheepswerf De Koningspoort. Dit is slechts een greep uit de vele bezienswaardigheden die u kunt tegenkomen tijdens uw vaartocht. Met onze fluisterbootjes kunt u op uw eigen tempo langs deze prachtige plekken varen en genieten van de unieke architectuur en maritieme sfeer die Rotterdam Centrum te bieden heeft.

Ja, u kunt uw eigen eten en drinken meenemen aan boord van de boot in Rotterdam Centrum. Wij staan toe dat u uw eigen proviand meeneemt, zodat u tijdens uw vaartocht kunt genieten van uw favoriete hapjes en drankjes. Echter, wij willen u er ook op wijzen dat wij non-alcoholische koude dranken aanbieden op onze steiger. Dus als u liever niet zelf uw dranken meeneemt, kunt u bij ons terecht voor verfrissende drankjes voordat u aan boord gaat.

Als het weer slecht is op de dag van uw reservering voor het boot huren in Rotterdam Centrum, bent u zelf verantwoordelijk voor het tijdig annuleren van de boeking. Wij hanteren een annuleringsbeleid van minimaal 48 uur voorafgaand aan de geplande huurperiode. Indien er sprake is van noodweer, zoals hagel, storm en non-stop hevige regenbuien, bieden wij u de mogelijkheid om de boeking kosteloos te verplaatsen naar een andere beschikbare dag. Op die manier kunt u op een veiligere en aangenamere dag genieten van uw vaartocht in Rotterdam Centrum.

Wij bieden elektrische fluisterbootjes voor bootverhuur in Rotterdam Centrum. Onze fluisterbootjes zijn speciaal ontworpen om stil en milieuvriendelijk te zijn, zodat u kunt genieten van een rustige vaartocht zonder lawaai en met minimale impact op het milieu. Het fluisterende geluid van het water en de prachtige architectuur langs de vaarroute zorgen voor een unieke ervaring. Stap aan boord van onze elektrische fluisterbootjes en ontdek Rotterdam Centrum op een ontspannen en duurzame manier.

Ja, bij ons is het mogelijk om de boot van tevoren te reserveren in Rotterdam Centrum. We begrijpen dat het plannen van uw vaartocht belangrijk is, daarom bieden we een eenvoudig online reserveringssysteem. U kunt voorafgaand aan uw bezoek onze website bezoeken en gebruikmaken van ons handige reserveringssysteem. Klik op [deze link] om direct uw bootverhuur in Rotterdam Centrum te reserveren en uw gewenste datum en tijd te selecteren.

Antwoord: Bij ons kunt u al een boot huren in Rotterdam Centrum vanaf slechts €50 per uur. Daarnaast bieden wij ook een optie voor een huurperiode van 2 uur tegen een tarief van €90. We streven ernaar om onze bootverhuur betaalbaar en toegankelijk te maken, zodat u kunt genieten van een ontspannen vaartocht door het prachtige Rotterdam Centrum.

Bij ons heeft u de flexibiliteit om een boot te huren in Rotterdam Centrum voor een periode van 1 of 2 uur, afhankelijk van uw voorkeur en behoeften. Of u nu een korte tocht wilt maken om de prachtige grachten te verkennen of wat langer wilt genieten van het varen door Rotterdam Centrum, wij bieden verschillende huuropties om aan uw wensen tegemoet te komen.

Ja, wij bieden aanvullende services zoals catering en gidsen bij het boot huren in Rotterdam Centrum. Als u interesse heeft in cateringmogelijkheden of een gids die u meer kan vertellen over de bezienswaardigheden tijdens uw vaartocht, kunt u het beste contact met ons opnemen via e-mail. Stuur uw aanvraag naar info@ervaarrotterdam.nl en ons team zal u graag voorzien van meer informatie en de beschikbare opties om uw bootervaring in Rotterdam Centrum nog specialer te maken.

Bij het huren van een boot in Rotterdam Centrum hanteren wij geen fysieke borg. Echter, bij het accepteren van de algemene voorwaarden en verhuurvoorwaarden gaat u akkoord met een eigen risico van €250 in geval van schade die veroorzaakt is door uzelf. Dit betekent dat u verantwoordelijk bent voor eventuele schade aan de boot tijdens uw huurperiode. Wij adviseren u om zorgvuldig met de boot om te gaan en de veiligheidsinstructies op te volgen om het risico op schade te minimaliseren.

Ja, er zijn beperkingen voor het aantal personen dat aan boord van de boot kan in Rotterdam Centrum. Bij ons hanteren we een maximum van 4 personen aan boord van onze boten. Dit zorgt voor een veilige en comfortabele vaarervaring. Incidenteel is het mogelijk om met 5 personen aan boord te stappen, op voorwaarde dat het totale gewicht van 400 kg niet wordt overschreden. Het is belangrijk om de capaciteitsbeperkingen te respecteren om de veiligheid van alle passagiers te waarborgen.

Ja, wij vragen altijd naar een legitimatie bij het huren van een boot in Rotterdam Centrum. Dit is een vereiste voor zowel onze administratie als de verzekering. Om privacy te waarborgen, maken wij gebruik van de KOPIEID-app om een privacyvriendelijke kopie van uw legitimatie te maken. Deze kopie wordt alleen gebruikt om te registreren wie de boot heeft gehuurd en wordt na uw vaartocht direct verwijderd. Wij nemen nooit een fysieke kopie van uw legitimatie in ontvangst.

Ja, het is toegestaan voor mede-opvarenden om alcohol te drinken aan boord van de boot in Rotterdam Centrum. Echter, de schipper is uitgesloten van het drinken van alcohol. Het is belangrijk dat de schipper nuchter blijft en niet meer dan de wettelijk toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed heeft (0.5 promille). Indien de schipper de alcoholgrens overschrijdt, wordt hij of zij uitgesloten van de verzekering. Dit betekent dat in geval van een ongeluk alle kosten verhaald worden op de schipper. We willen ervoor zorgen dat de veiligheid en het welzijn van iedereen aan boord gewaarborgd blijft.

Ons antwoord hierop is kort, maar bondig.

NEE

Ja, u neemt na het ondertekenen van de overeenkomsten automatisch onze verzekering over. Echter bent u niet verzekerd indien er opzet of roekeloosheid in het spel is. 

U kunt de verzekeringspolis opvragen bij ons indien u deze wilt lezen.

 

Wij accepteren diverse betalingsmogelijkheden voor bootverhuur in Rotterdam Centrum. U kunt gebruikmaken van betalingsmethoden zoals Visa, creditcard, iDEAL en andere gangbare betaalmethoden. Op die manier bieden we flexibiliteit en gemak bij het afrekenen voor uw bootverhuur. Bij het reserveren van een boot en het voltooien van uw boeking, zullen wij u voorzien van specifieke instructies en betalingsgegevens, zodat u uw betaling probleemloos kunt voltooien.

Google Reviews

Mohammad Fadi Siris
Mohammad Fadi Siris
2022-12-31
اماكن جميلة للتصوير
Lisanne van der Caaij
Lisanne van der Caaij
2022-08-14
Onwijs lieve mensen die ons hartelijk hebben ontvangen. Tof om zelf te mogen varen in de oude haven van Rotterdam. Elektrische bootjes met een historisch verhaal erachter. Wij vinden dit zeker een aanrader en komen nog eens terug!
Toon Goris
Toon Goris
2022-08-14
Heerlijk ontspannen varen tussen historische schepen met zo'n stille boot is echt wel een aanrader. Onze zoon van net geen 4 vond het ook fantastisch!
Yohan Maroye
Yohan Maroye
2022-08-14
Wonderfull experience ! The whole staff is super nice, friendly and all the instructions they gave us were super clear 🙂 We asked for others activities to do and they recommended us many things super interesting so don't hesitate to go
Claudia Otten
Claudia Otten
2022-08-14
Wij hebben gistermiddag een bootje gehuurd bij Ervaarrotterdam.nl. Het was buiten tropisch warm, dus een goede timing om even af te koelen op het water😊 De elektrische bootjes zijn zeer netjes en wij werden zeer goed ontvangen met duidelijke instructies. De veiligheid staat hoog in het vaandel. Je krijgt een heldere routekaart mee. Het is een hele speciale beleving om Rotterdam eens vanaf een andere kant te zien. Je komt met dit bootje op plekken waar je normaal niet zo snel komt. Zeker voor herhaling vatbaar!