Ervaar Rotterdam op zijn Best!

Een unieke wandeltour door Rotterdam!

Wij bieden u een unieke ervaring met onze wandeltochten

Rotterdam zit vol met mooie architectuur en historie. Wilt u Rotterdam ervaren met de leukste stadsgidsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden op maat gemaakte stadstours aan op de Kop van Zuid en het Centrumgebied van Rotterdam.  

Tijdens onze wandeltochten vertellen onze stadsgidsen u allerlei leuke feitjes en wetenswaardigheden over onze prachtige stad.

 

Wij weten bijna zeker dat u aan het einde van de wandeltocht net zo enthousiast bent over Rotterdam als wij!

 

 

Kop van Zuid
Oude Haven
Passanten haven erfgoedhavens

Op maat gemaakt voor elke gelegenheid!

Wij bieden altijd de meest interessante en ludieke stadstours aan van Rotterdam

Organiseert u een personeelsuitje, bedrijfsuitje, familie uitje of wilt u een privé tour samen met uw gezelschap? Dan maken wij samen met u een op maat gemaakte tour, die u gaat verassen!

"Rotterdam, de mooiste rotstad die er is"

Zoals een echte Rotterdammer zou zeggen over zijn stad.

Rotterdam kent vele iconische plekken en wat Rotterdam zo uniek maakt, is de combinatie tussen oud en nieuw. Zoals velen weten, is Rotterdam in de 2e wereld oorlog gebombardeerd. Hierdoor is er veel architectuur en historie verloren gegaan. Echter heeft Rotterdam onwijs gewerkt aan de wederopbouw van de stad en juist dit geeft Rotterdam zijn bijzondere karakter. Niet voor niets noemen ze de stad Rotterdam ook wel “Manhattan aan de Maas”. Dit komt met name door de iconische hoogbouw die veelal in Rotterdam te vinden is. 

De Skyline van Rotterdam

 Wat de skyline van Rotterdam zo uniek maakt? Het is de enige stad in Nederland die een skyline heeft. 

Je kunt  de skyline van Rotterdam vanaf veel plaatsen in de stad bewonderen. Ook onze tours kunnen zo ingericht worden dat u kunt genieten van de prachtige skyline van Rotterdam.

Ik wil Rotterdam Ervaren!

Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan. Niets is ons te gek!